RS
Oglasi
A. D. Intereuropa je jedan od lidera u pružanju logističkih usluga u Srbiji. Naš zadatak je da kompletnom logističkom uslugom zadovoljimo sve potrebe naših klijenata. Naše prednosti su pouzdanost, brzina, sigurnost, konkurentne cene i stručno, iskusno osoblje.

OBAVEŠTENJE ZA KUPCE

Poštovani poslovni partneri, saradnici i kolege,

Želimo da Vas obavestimo da je dana 29. juna 2018. godine održana redovna sednica akcionara na kojoj je, između ostalog, imenovano i rukovodstvo A.D. Intereuropa – Logističke usluge, Dobanovci - Beograd sa novim sazivom Odbora direktora privrednog društva. Za izvršne direktore su izabrani g. Panagiotis Saringelos i g. Robert Šprem i njihov izbor je uredno sproveden kroz odluke kao i registar Privrednih subjekata Agencije za privredne registre.

Ne manje bitno, obaveštavamo Vas da  A.D. Intereuropa – Logističke usluge, Dobanovci- Beograd nastavlja sa redovnim poslovanjem, pružanjem usluga kao i obavljanjem delatnosti.
Za pomoć i sva pitanja u vezi saradnje, postojećih i budućih poslova i aktivnosti, budite slobodni da kontaktirate na e-mail: robert.sprem@intereuropa.rs ili na  tel: +381 11 4426 180. To se naročito odnosi na situacije ako je eventualno došlo do kašnjenja u davanju odgovora ili informacija, nastalih usled tehničkih i kadrovskih razloga.

Ostajemo na raspolaganju i sa željom da i na dalje ispunjavamo Vaše logističke i druge potrebe poslovanja.


Srdačan pozdrav,

Robert Šprem
Izvršni direktor, član Odbora direktora, registrovani zastupnik
A.D. Intereuropa – Logističke usluge, Dobanovci - Beograd

ZAPISNIK 29. REDOVNE SKUPŠTINE AKCIONARA 29.06.2018

DOKUMENTACIJA ZA 29. REDOVNU SKUPŠTINU AKCIONARA

FINANSIJSKI IZVEŠTAJI

Finansijski izveštaji za 2012.

Finansijski izveštaji za 2013.

Finansijski izveštaji za 2014.

Finansijski izveštaji za 2015.

Finansijski izveštaji za 2016.