RS
Praćenje pošiljaka
Aktuelno
Aktuelne vesti iz Intereurope
12. 10. 2023

AD INTEREUROPA BEOGRAD NOVI SARADNIK SRPSKOG ATLETSKOG SAVEZA

Srpski atletski savez potpisao je ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa kompanijom „INTEREUROPA“.

Ugovorom je dogovorena logistička saradnja iz oblasti organizacije transportno-logistickih aktivnosti pri dopremi i otpremi materijala učesnika na/sa sportske manifestacije koje se dešavaju u Srbiji i nominovanje AD INTEREUROPA-LOGISTIČKE USLUGE BEOGRAD za zvaničnog logističkog partnera SRPSKOG ATLETSKOG SAVEZA.

Ugovor su u prostorijama saveza potpisali direktor SAS, Slobodan Branković i generalni direktor AD Intereuropa, Andrej Cergolj.

16. 06. 2021

INTEREUROPA DOBILA DOZVOLU ZA OBAVLJANJE OSTALIH POŠTANSKIH USLUGA

Dana, 08.06.2021. godine, Ad Intereuropa – Logističke usluge Beograd, dobila je od strane Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge, dozvolu  za obavljanje ostalih poštanskih usluga na period od 10 godina, što predstavlja jedan od koraka ka pozicioniranju među vodeće poštanske operatere.

16. 03. 2021

INTEREUROPA POKRENULA NOVU DIREKTNU LINIJU SA TURSKOM

Kompanija Intereuropa je pokrenula novi nedeljni servis između Srbije i Turske.

Polasci iz Istanbula i Dobanovaca su petkom, a preko HUB-a Dobanovci sve pošiljke IE zbirnom linijom se mogu otpremati ka Evropskoj uniji ili EX Yu zemljama.

Intereuropa se po zastupljenosti zbirne mreže, i broju redovnih nedeljnih polazaka/prispeća izdvaja kao dominantan logistički provajder. Nova redovna direktna linija Intereuropa-e ka turskoj prestonici predstavlja još jedan korak u planovima kompanije da proširi svoju mrežu zbirnih linija omogućivši regionalnu dominaciju u ovom prodajnom segmentu logističkih usluga. 

Cilj nove zbirne linije između Beograda i Istanbula jeste da odgovori na zahteve klijenata iz regiona za redovnim servisnim uslugama na ovoj destinaciji.

Beograd će služiti kao glavni pretovarni centar za robu široke potrošnje, fashion industriju, consumer electronics, rezervne delove automotiv industrije, kao veza sa Centralnom, Istočnom i Jugoistočnom Evropom preko IE terminala Ljubljana, Samobor, Banja Luka, Sarajevo, Podgorica…

Prvi redovan polazak iz Beograda realizovan je za 12.03.2021., dok je prvi polazak iz Istanbula bio u petak, 05.03.2021. Transport za/iz Istanbula će trajati 2 radna dana, a nakon uvoznog carinjenja Intereuropa ili ekskluzivni partner u Turskoj (Borusan Lojistik) će pošiljke isporučivati na adresu primoca.

Sa 37 skladišta na 405k m2, 7 Carinskih terminala, Borusan Port management-om i auto terminalom, sa 25 HUB-ova i dominantnom distributivnom mrežom u Turskoj, partner omogućava besprekornu uslugu za klijente Intereuropa-e u Turskoj.

Intereuropa u skoroj budućnosti planira da poveća frekvenciju na ovoj liniji, uz otvaranje i unapređenje ostalih zbirnih linija sa Slovenijom, Hrvatskom, Bosnom, Crnom Gorom, Italijom, Severnom Makedonijom, Bugarskom, Grčkom, Kosovom* i Albanijom.

10. 06. 2020

AD INTEREUROPA LOGISTIČKE USLUGE BEOGRAD JE UČESTVOVALA U DOBROTVORNOJ AKCIJI DONACIJE MEDICINSKE OPREME BOLNICAMA U SRBIJI

Intereuropa AD je u toku epidemije virusa COVID-19 učestvovala u donaciji neophodne medicinske opreme za 17 bolnica u Srbiji. Logističkom podrškom akciji, organizacijom transporta, carinskog zastupanja i skladištenja opreme, pomogla je dobrotvornoj akciji koju je organizovalo Fondacija Nj.K.V. princeza Katarina Karađorđević.

Fondacija NJ.K.V. princeze Katarine Karađorđević izrazila je zahvalnost AD Intereuropa-i, zahvalivši se i zvanično objavom na portalu www.ekapija.com

Zahvalnost:
Nj.K.V. princesa Katarina se zahvaljuje kompaniji A.D. Intereuropa iz Beograda na pruženoj značajnoj pomoći u carinjenju, transportu i skladištenju ove važne medicinske opreme, koja je od izuzetne koristi za bolnice u Srbiji.