RS
Praćenje pošiljaka
Naftna i hemijska industrija
Intereuropa posjeduje znanje u upravljanju specijalizovanim lancem snabdijevanja u naftnoj i hemijskoj industriji.

Imamo decenijsko iskustvo u organizaciji transporta morem, kopnom, i prevozu robe vazdušnim putem. Logističke procese sprovodimo kroz naša specijalizovana skladišta pogodna za prihvat opasne robe. Osim toga posjedujemo SQAS i SEVESO sertifikate za skladišta, a takođe i znanje u rukovanju sa naftnim derivatima, hemikalijama i vještačkim đubrivom, na svim lukama u Jadranskom moru. Naši specijalizovani timovi posjeduju potrebne sertifikate i obučeni su za rukovanje opasnom robom. 

ORGANIZACIJA LANCA SNABDIJEVANJA

Intereuropa organizuje “vrata do vrata” lanac snabdijevanja za naftne derivate, hemikalije i vještačka đubriva. Za ove industrije , bezbjednost i efikasnost su od velike važnosti u logistici. Shodno tome, Intereuropa nudi specijalizovana indus-trijska rješenja sa obučenim i iskusnim osobljem. U mogućnosti smo organizovati sledeće: 

  • drumski transport kroz FTL / LTL servis za različite klase ADR robe;
  • pomorski transport sa tankerima za tečne robe, kao i kontejnerski prevoz, FCL/LCL u dopremi i otpremi; 
  • vazdušni transport za opasnu robu ( DGR) sa zaposlenima koji posjeduju IATA DGR licence;
  • transport željeznicom uz posredstvo specijalizovanih partnerskih kompanija za željeznički transport.

Kombinujemo različite specijalizovane servise u cilju zadovoljenja potreba klijenata od početka do kraja zahtijevanih logističkih  procesa, E2E (end–to–end logistics solutions). 

Servis je moguć zahvaljujući organizaciji naših skladišnih kapaciteta, koja su namje-nski odvojena sa potrebnim kapacitetima. Na ovaj način, za naše klijente  obezb-jeđujemo servis na najvećem nivou. 


SKLADIŠTENJE OPASNE ROBE

Intereuropa upravlja različitim skladišnim kapacitetima za skladištenje i manipu-laciju hemikalijama i drugom opasnom robom. Upravljamo specijalizovanim skladištima, kako u Sloveniji, tako i u drugim državama Jugo-istočne Evrope. Sveukupan lanac snabdijevanja podrazumijeva preuzimanje roba  od snabdijevača, odgovarajuće uskladištenje i manipulaciju, izvršenje naloga za odvajanje i bezbjednu dostavu opasne robe do krajnjeg korisnika

Možemo uskladištiti opasnu robu na tri lokacije u Sloveniji : Maribor,Celje i Jesenice. Posebno odvojeni skadišni prostor za opasnu robu imamo takođe i u Hrvatskoj (Zagreb) i Srbiji ( Beograd). Ukupan kapacitet na svim lokacijama je preko 12.000 paletnih mjesta. Naša skladišta su opremljena sa savremenim pro-tiv-požarnim i alarmnim sistemima, od kojih su neka potpuno automatizovana (CO2). 


POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: