RS
Praćenje pošiljaka
Naftna i hemijska industrija
Intereuropa poseduje znanje u upravljanju specijalizovanim lancima snabdijevanja u naftnoj i hemijskoj industriji.

Imamo decenijsko iskustvo u organizaciji transporta morem, kopnom i vazdušnim putem. Logističke procese sprovodimo kroz naša specijalizovana skladišta pogodna za prihvat opasne robe. Osim toga posedujemo SQAS i SEVESO sertifikate za skladišta, a takođe i znanje u rukovanju naftnim derivatima, hemikalijama i veštačkim đubrivom, u svim lukama u Jadranskom moru. Naši specijalizovani timovi poseduju potrebne sertifikate i obučeni su za rukovanje opasnom robom. 

ORGANIZACIJA LANCA SNABDIJEVANJA

Intereuropa organizuje servis “od vrata do vrata” za naftne derivate, hemikalije i veštačka đubriva. Za ove industrije, bezbednost i efikasnost su od velike važnosti. Shodno tome, Intereuropa nudi specijalizovana industrijska rešenja sa obučenim i iskusnim timom. U mogućnosti smo organizovati sledeće: 

  • Drumski transport kroz FTL / LTL servis za različite klase ADR robe,
  • Pomorski transport sa tankerima za tečne robe, kao i kontejnerski prevoz, FCL u dopremi i otpremi,
  • Avio transport za opasnu robu (DGR) sa zaposlenima koji poseduju IATA DGR licence i 
  • Transport železnicom uz posredstvo specijalizovanih partnerskih kompanija za železnički transport.

Kombinujemo različite specijalizovane servise u cilju zadovoljenja potreba klijenata od početka do kraja zahtevanih logističkih  procesa, E2E (end–to–end logistics solutions). 

Servis je moguć zahvaljujući organizaciji naših skladišnih kapaciteta, koja su namenski odvojena sa potrebnim kapacitetima. Na ovaj način, za naše klijente  obezbeđujemo servis na najvećem nivou. 


SKLADIŠTENJE OPASNE ROBE

Intereuropa upravlja različitim skladišnim kapacitetima za skladištenje i manipulaciju hemikalijama i drugom opasnom robom. Upravljamo specijalizovanim skladištima, kako u Sloveniji, tako i u drugim državama Jugoistočne Evrope. Sveukupan lanac snabdevanja podrazumeva preuzimanje robe  od dobavljača, odgovarajuće uskladištenje i manipulaciju, izvršenje naloga za odvajanje i bezbednu dostavu opasne robe do krajnjeg korisnika

Možemo uskladištiti opasnu robu na tri lokacije u Sloveniji: Maribor, Celje i Jesenice. Posebno odvojeni skadišni prostor za opasnu robu imamo takođe i u Hrvatskoj (Zagreb). Ukupan kapacitet na svim lokacijama je preko 12.000 paletnih mesta. Naša skladišta su opremljena sa savremenim protiv-požarnim i alarmnim sistemima, od kojih su neka potpuno automatizovana (CO2). 


VIŠE INFORMACIJA

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: