RS
Praćenje pošiljaka
Teška industrija
Specijalizovani smo u organizaciji lanca snabdijevanja za tešku industriju, uključujući primarni sektor, metalnu industriju i industrijske projekte. Ova tri segmenta zahtevaju posebna specijalistička znanja i iskustvo koje se koristi za izradu posebno skrojenih logističkih rešenja.

Intereuropa poseduje iskustvo u organizaciji lanca snabdevanja sirovinama u čeličnoj i aluminijumskoj industriji, snabdevanjem poluproizvodima, specijalizovanom opremom i mašinama, kako putem pomorskih luka, tako i kopnom, putem železničkog i drumskog transporta. 

PRIMARNA INDUSTRIJA I METALI

Intereuropa organizuje transport za primarnu industriju i poluproizvode u čeličnoj i aluminijumskoj industriji, putem projekt menadžment metodologije. Naši specijalisti na pravi način definišu pravilan i pouzdan lanac snabdijevanja na end to end (E2E) principu.

Dobra saradnja sa pomorskim prevoznicima, drumskim i železničkim, predstavljaju pouzdanu platformu za efikasno skrojena logistička rešenja.

Domaćim i stranim klijentima pružamo usluge koje su u potpunosti podržane od strane stručnog i specijalizovanog osoblja, kako u komercijalnim, tako i u operativnim aktivnostima:

  • Logistički menadžment kroz E2E transparentnost (od početka do kraja zahtevanih logističkih procesa),
  • Operacije sa nestandardnim i teškim teretima,
  • Nadzor nad utovarom i istovarom, preko specifičnih tačaka u operacijama izvođenja,
  • Pakovanje i obezbjeđenje robe u izvozu i 
  • Uvozno i izvozno carinjenje robe.

INDUSTRIJSKI PROJEKTI

Intereuropa je specijalizovana u podršci industrijskom sektoru, gde nudi gotova rešenja krajnjim korisnicima. Naši specijalisti rešavaju različite logističke izazove dodajući novu vrednost klijentima, putem kombinovanja različitih transportnih modaliteta, rukovanjem i manipulacijom sa robom na unutrašnjim terminalima i lukama, sve do finalnih destinacija.

Industrijskim projektima se upravlja kroz pripremu do finalne realizacije. Zajedno sa klijentima definišemo tehničke zahteve, sigurnosne standarde i posebna logistička rešenja. Naša globalna partnerska mreža garantuje brz i bezbedan specijalni transport širom sveta.

Tokom godina, Intereuropa je stekla značajno iskustvo u upravljanju industrijskim projektima širom Evrope. Na ovaj način, ustanovljene su bliske poslovne relacije sa lokalnim i globalnim specijalizovanim izvođačima koji su u funkciji industrijskom sektoru. 

U današnje vreme, postavljamo najviše standarde u prilagođenim logističkim rešenjima. 


VIŠE INFORMACIJA

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: