RS
Praćenje pošiljaka
Avio promet
Obavljamo efikasnu dostavu vremensko zahtevnih avio pošiljki do svih kontinenata. Imamo moćnu i razgranatu partnersku mrežu u avio transportu, koja nam omogućava transport i dostavu avio pošiljki do svih destinacija na svetu.
U saradnji sa pažljivo odabranim avio prevoznicima i agentima, našim kupcima nudimo različite servise, koji su prilagođeni lancima snabdevanja i potrebama privrede. Posedujemo kancelariju na Aerodromu Beograd, a takođe uz pomoć naše Intereuropa Grupe prisutni smo i u Ljubljani, Zagrebu, Podgorici, Sarajevu, Skoplju, Tirani i Prištini, gdje smo sertifikovani u skladu sa IATA-a standardima. Na ostalim aerodromima prisutni smo preko široke mreže renomiranih agenata. 


Organizaciju  transporta redovnim avio linijama obavljamo  kod  uvoza i izvoza uobičajenih avio pošiljki.  U mogućnosti smo ponuditi više rešenja na svakoj liniji koje se razlikuju u tranzitnom vremenu a samim tim i u ceni.  

Izvođenje transporta čarter linijama, zasniva se na zakupu čitavog avio teretnog prostora  (full charter) i namenjena je direktnom transportu posebnog tereta. Osim čarter transporta, u našim specijalizovanim poslovnicama za avio transport, nudimo organizaciju transporta specifičnih tereta koji zahtevaju posebno prilagođen logistički pristup. 

NEKA VAŠA ROBA PUTUJE SA NAMA! MI ĆEMO SE POBRINUTI ZA SIGURNOST I DOSTAVU NA VREME.

AVIO TRANSPORT

F: +381 11 2286 375

POGLEDAJTE I

LOKACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Izaberite primaoca*: